programozás

Motorvezérlés programozás

Vállaljuk különféle járművek motorvezérléseinek programozását DynoDynamics fékpadunkon. Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezünk 

Ecutek, Cosworth/PectelMoTeC, Link, Syvecs, Life Racing

motorvezérlő szoftverek és hardverek terén, de számunkra ismeretlen elektronikák programozását is megoldjuk lehetőség szerint.
Cégünk számos hazai és nemzetközi sikert könyvelhet el az autósportban. Több bajnoki cím és jelentős gyözelmek részesei lehettünk a világ különböző országaiban.

Legyen az Rally, Tereprally, Rallycross, Hillclimb vagy egyéb motorsport, sok éllovassal dolgoztunk, dolgozunk együtt sikeresen.

Általunk programozott autók futnak szerte európában és a tengeren túlon is!

Természetesen utcai autók tuningolásában is nagy tapasztalattal rendelkezünk és a lehető legfrissebb technológiakat alkalmazzuk itt is, figyelembe véve a környzetvédelmi és egyéb előírásokat.

Motordiagnosztika

Az általunk használt berendezés lehetővé teszi, hogy menetszimuláció közben olyan diagnosztikai ellenőrzéseket, méréseket végezzünk, ami a közúton, forgalomban veszélyes és szinte lehetetlen lenne. Ez a diagnosztika lehetőséget kínál arra, hogy egy működési hibát vagy egy adott jelenséget kielemezzünk vagy reprodukáljunk anélkül, hogy a járművet kivinnénk az utcára, autópályára. Mérhetünk pl. fogyasztást, turbónyomást, keverékképzést, előgyújtást folyamatos vagy változó terhelés/sebesség mellett, gyakorlatilag szinte laboratóriumi pontossággal.